Keskitymme öljypohjaisten sivuvirtojen käsittelyyn

Tarjoamme koko Suomen laajuisen kierrätyspalvelun kaikille biopohjaisille öljyille ja rasvoille. Kokonaispalvelumme on tehokas ja luotettava vahvan teknologiaosaamisemme ansiosta. Turvalliset järjestelmämme vähentävät huomattavasti manuaalisen käsittelyn tarvetta, mikä puolestaan vähentää onnettomuuksien ja ympäristökysymysten riskiä sekä parantaa kustannustehokkuutta.

Olemme alan joustavin toimija ja haluamme tuottaa juuri yrityksellesi sopivia räätälöityjä ratkaisuita. Pystymme esimerkiksi järjestämään teille keräysastiat, joiden avulla vuotojen, tuholaisten ja käsittelyongelmien riski pienenee huomattavasti. Voimme myös kerätä ja noutaa yhden toimituserän tilauksesta tai tarjota säännöllisen palvelun sovitun keräysrytmin mukaisesti.

Rasmix Oy tarjoaa täysin jätelain mukaisen jäljitettävän palvelun. Toimitamme sopimuksen mukaan raportit kerätyn ja kierrätetyn öljyn määristä. Tavoitteenamme on kierrättää 100% jätteistäsi niin, ettei mitään jätteistä sijoitettaisi hyödyntämättömänä loppusijoitukseen kaatopaikalle.

KÄYTETTY PAISTORASVA (UCO)

Merkittävä osa käsittelemästämme jätteestä on käytettyä paistorasvaa. Pystymme keräämään ja noutamaan jätettä joko yksittäisesti tilaus kerrallaan tai voimme tarjota säännöllisen palvelun jätteen keräämiseen sovitun rytmin mukaisesti.

Prosessimme takaa korkealaatuisen öljytuotteen jatkojalostuksen käyttöön. Emme vain suodata ja erottele faaseja painovoimaisesti vaan separoimme käytetyt öljyt suurnopeusseparaattorilla.

Paistorasvan toimittaja: lataa UCO paistorasvoja koskeva ISCC-lomake alta, täytä ja toimita meille mieluiten skannattuna sähköpostiosoitteeseen iscc@rasmix.fi. Kestävän kehityksen sertifiointi edellyttää kierrätettävän paistorasvan olevan käytettyä ja siitä tulee olla itseilmoitus (self declaration) lomake tehtynä.

ISCC lomake (PDF)

TEOLLISUUDEN PALVELUT

Rasmix Oy tarjoaa palveluja tuotantolaitosten biopohjaisten sivuvirtojen, jäteöljyjen ja rasvojen hallitsemiseen, jotta sivu- ja jätevirroista saatava jalostusarvo maksimoituu.

Meillä on laaja kumppaniverkosto, jonka kanssa yhteistyössä pystymme vastamaan kaikista tarvitsemistanne palveluista, kuten alipainenoudoista, säiliöpumppausautoista ja kappaletavaranoudoista myös lastaustrukkipalveluna sitä vaadittaessa.

Pystymme tarjoamaan täysin hallinnoidun ja raportoidun jätehuollon, joka sisältää kuukausittaiset tai neljännesvuosittain kerätyt ja kierrätetyt määrät.

ELÄINPERÄISET JÄTTEET

Otamme vastaan ja käsittelemme kaikkia eläinperäisiä 3. luokan sivutuotteita. Jätteet kuljetetaan tuotantolaitoksellemme Riihimäelle, jossa niistä erotellaan prosessimme mukaisesti rasva- ja lihasosat. Erotellut jakeet hyödynnetään erilaisissa jatkojalostuskäytössä tai esimerkiksi lemmikkieläinravintona.

ELINTARVIKETEOLLISUUDEN SIVUVIRRAT

Pystymme käsittelemään elintarviketeollisuuden sivuvirtoja, jotka sisältävät merkittävän määrän rasvaa ja ovat pumpattavassa muodossa esimerkiksi lämpötilan nostamisen jälkeen. Prosessissamme käytämme höyryä materiaalien lämmityksessä, joka edesauttaa materiaalisiirtoa putkistoissa sekä materiaalin sisältämien eri jakeiden erottelua.